De innovatieve markies

De markies van en voor de toekomst!

Alle onderdelen eenvoudig te vervangen

Niet alleen de stof maar ook alle andere onderdelen zijn zeer eenvoudig te vervangen. Is een markies door wat voor reden beschadigd geraakt dan kunnen delen van de markies eenvoudig  vervangen worden. Bij zakelijk gebruik kan dit erg voordelig zijn en hoeft men nooit lang zonder de markies aan de gevel te zitten wat bij de conventionele markiezen niet het geval is, onderdelen kunnen op locatie vervangen worden. 

Zeer sterke profielen

De extra sterke profielen en de afwerkstrip of banden bestaan uit een stuk of is een profiel. De afwerkstrip aan de bovenzijde is echter wel in elke RAL kleur of bijpassend aan de stof aan te passen. 
Het los komen of los hangende afwerkbanden is dan ook niet meer
van toepassing met de AB-markies.

Afwerkbanden markies

De afwerkbanden zijn onderdeel van het profiel. Het profiel en het gedeelte wat aan de buitenzijde zit kan in verschillende kleuren gemaakt worden. Hiermee is de afwerking aan de buitenzijde goed aan te passen aan de stof. Het grootste voordeel is natuurlijk dat de afwerkbanden nooit meer los kunnen laten en gaan hangen over de markies heen, een simpele doek er overheen en de afwerkingen zijn weer als nieuw.

Reclame en beletteringen

Wij leveren de markiezen compleet met gewenste beletteringen of reclame uitingen. Wilt uw klant later toch nog reclame uitingen op de onderste baan of de volant? Dit is eenvoudig na te bestellen en op locatie te vervangen of aan te brengen uw klant hoeft de markies dus niet te missen of een heel doek te laten vervangen.

Lage service kosten

Alle onderdelen kunnen per stuk vervangen worden, zelfs de scharnieren kunnen delen van vervangen worden. Voor de toekomst betekent dit dat de service kosten veel lager zullen zijn dan bij conventionele markiezen.

Neem contact met ons op als u de 
AB-Markies in uw assortiment wilt opnemen

contact